Vacature Advocaat/Curator
Vacature
Advocaat-Curator

Vacature advocaat-curator

Heb jij de ambitie om aan de slag te gaan als faillissementscurator? Op ons kantoor komt door pensionering van een ervaren curator een plaats vrij voor een advocaat curator. In overleg met de rechtbank mag deze plaats opgevuld worden door een daarvoor gekwalificeerde advocaat.

Naast de faillissementspraktijk is het gewenst dat je over een andere praktijk beschikt of deze opbouwt op een ander rechtsgebied naar voorkeur. Het kantoor biedt de vrijheid om de praktijk naar eigen inzicht te voeren en samen te stellen. Het streven is gericht op een hoge kwaliteit van dienstverlening in een informele en collegiale setting.

De voorkeur heeft een samenwerking door toetreding tot de maatschap op kostenbasis, maar andere opties zijn bespreekbaar. Op het kantoor werken nog 2 advocaten waarvan 1 ook de faillissementspraktijk uitoefent zodat de continuïteit en de waarneming in de faillissementspraktijk is gewaarborgd.

Ons kantoor is centraal gelegen in Ede op loopafstand van het intercitystation. Alle voor een goede praktijkuitoefening benodigde faciliteiten zijn aanwezig en ook ondersteunend personeel met ruime ervaring.

Voor vragen of sollicitaties kunt u contact opnemen met mr C.A. (René) Hage via het contactformulier op deze pagina of per telefoon 0318-657635.

Stel uw vraag of solliciteer