Direct contact

Hage Advocaten Ede

Sinds 1986 is ons kantoor gevestigd in Ede en verlenen wij aan ondernemingen, instellingen en particulieren juridische diensten. Wij beschikken over een ruime ervaring en specialistische kennis op een breed terrein van rechtsgebieden.

Ons modern geoutilleerde kantoor staat op een goed bereikbare locatie, zowel met openbaar vervoer (op loopafstand van centraal station Ede-Wageningen), als per auto en is voorzien van een ruime parkeergelegenheid. Persoonlijk contact en wederzijds vertrouwen is voor het behartigen van de belangen van onze cliënten voor ons van wezenlijk belang.

Bij onze advisering richten wij ons in de eerste plaats op praktische oplossingen in het belang van de cliënt. Daarbij is procederen niet het uitgangspunt. Het streven is zoveel mogelijk gericht op een juiste verhouding tussen kosten en baten. Kwaliteit en efficiency staan bij ons voorop, we onderscheiden hoofdzaken van bijzaken en houden vooral van duidelijkheid. Zonder omwegen en rechtdoorzee.

Voordat wij aan 'een zaak' beginnen verschaffen wij altijd duidelijkheid over tarieven. Aan particulieren wordt het eerste half uur van het eerste consult niet in rekening gebracht.

Nieuws

16
nov
Let op de schriftelijke aanzegplicht bij een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd

In artikel 7:668 Burgerlijk Wetboek is geregeld dat de werkgever uiterlijk een maand voordat de arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd eindigt de werknemer schriftelijk moet informeren of de arbeidsovereenkomst wel of niet wordt voortgezet. En ook: als de... Lees meer

16
nov
Veranderingen op pensioengebied bij echtscheiding met ingang van 1 juli 2022

Bij pensioen moeten we denken aan ouderdomspensioen en aan bijzonder partnerpensioen. Dit laatste is de pensioenuitkering die iemand ontvangt als de ex-partner overlijdt. Belangrijk is wel vast te stellen of het partnerpensioen op... Lees meer

Klantervaringen

De zaak is adequaat en snel afgehandeld. Mocht er zich weer een zaak voordoen, dan staat u bovenaan mijn contactlijst. Hartelijk dank voor uw hulp !

Lees meer

Ons team

mr I.J.G.H. (Jan) Hage
Advocaat
mr C.A. (René) Hage
Advocaat
mr J.M. (Marjan) Hoogsteen
Advocaat
Wendy Otte-Helms
Kantoormanager
Roelie Harmsen
Incassomedewerker